Allergie informatie: Tagliatelle met kabeljauw, aubergine en kerstomaatjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tagliatelle all’uovo
- 500 gram verse kabeljauw of barbeel
- 10 centiliter olijfolie
- 12 kers- of trostomaatjes
- 1 aubergine
- 2 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk