Allergie informatie: Pilaf met kip,perziken en ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in stukjes
- olijfolie
- 2 grote uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, geperst
- 1 zakje gedroogde bami of nasi kruidenmix
- half kopje ketjap manis
- 1 kip bouillonblokje
- 1-2 theelepels sambal manis
- groot blik perziken in stukje gesneden
- 300 gram rijst
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Pilaf met kip,perziken en ketjap
- Allergieen informatie