Allergie informatie: Risotto a la Raaf
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aborinorijst
- 1 pond kipfilet
- 1 pond nieuwe sjalotten
- 8 tenen verse knoflook
- 1 nieuwe ui
- 500 gram paddestoelen, gemixt
- 900 centiliter bouillon van kip en bospaddestoelenbouillon (AH, blokjes)
- verse peterselie
- 2 wortels, fijngesnipperd
- 1 prei, fijngesneden, in ringetjes
- peper
- zout
- 2 glazen witte wijn
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Risotto met frutti di mare
Met frutti di mare, sperziebonen en risotto uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - luvimi - Paddenstoelen risotto
Met risotto rijst, paddenstoelen melange en grana padano uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - xAnouk - Risotto met witlof en tilapiafilet
Met risotto, tilapiafilet, witlof uit Italie
3 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - dineke - Kaasrissotto met champignons
Met risotto, champignons en romige kaassaus uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Turkse gevulde tomaten
Met tomaten, risottorijst en pijnboompitjes uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - hulya
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto a la raaf
- Allergieen informatie