Allergie informatie: Risotto met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 55 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 200 gram arboriorijst
- 250 gram champignons, in plakjes
- 6,25 deciliter groente- of kippenbouillon
- 1,2 deciliter droge witte wijn
- 0,5 theelepel zout
- versgemalen zwarte peper
- peterselie om te garneren
- parmezaansekaasschaafsel om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met champignons
- Allergieen informatie