Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met champignons recept
Risotto met champignons recept

Risotto met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een grote koekenpan en doe de olie en de ui erbij roer boven een middelhoog vuur de rijst en de champignons erdoor tot ze glimmen van het vet (ca. 4 minuten). Voeg de bouillon, wijn en kruiden erdoor, roer het geheel door en laat het gedurende 10 minuten koken. Roer nog eens en laat het geheel nog 10 minuten koken. Zet de risotto 5 minuten apart. Roer de peterselie er met een vork doorheen. De rijst moet stevig zijn (al dente) maar wel zacht. Serveer de rissotto met de parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Risotto met champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Mijn eerste gedachte was: zoveel champignons en zo weinig risotto? Maar het kwam helemaal goed. Het heeft een bijzonder kleurtje maar het is heerlijk!
    Laura gaf dit recept op 13 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • SUPER! Een van mijn favoriete vegetarische recepten!
    Bezoeker gaf dit recept op 25 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven