Allergie informatie: Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg stampotaardappels
- 2 kleine uien
- 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels olijfolie
- 350 gram kipreepjes
- 200 milliliter roerbaksaus (zoetzuur)
- 1 bakje verse fruitsalade (ca. 300 gram)
- 1 deciliter volle melk
- 400 gram gesneden Chinese kool
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk