Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash recept
Hongaarse goulash recept

Hongaarse goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in blokjes snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook pellen. In braadpan boter smelten en vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Knoflook boven vlees uitpersen, ui en paprika erdoor scheppen en ca. 10 minuten meebakken. Bouillontabletten boven pan verkruimelen en met kruiden erdoor scheppen. Inhoud van blik tomatenblokjes en 2 deciliter heet water toevoegen. Vuur laag draaien en goulash afgedekt 2.5 uur laten sudderen, tot het vlees gaar en zacht is. Gerecht af en toe omscheppen en indien nodig tussentijds scheut water toevoegen. Goulash op smaak brengen met zout, peper en suiker. Bloem boven pan zeven. Goulash nog 10 minuten al roerend laten indikken. Serveren met witte rijst of grove aardappelpuree

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven