Allergie informatie: Kiptajine uit Essaouira
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 10 eieren
- 1 gesnipperde ui
- 0,5 bosje fijngehakte platte peterselie
- 0,5 bosje fijngehakte verse koriander
- 2 tenen knoflook, fijngeperst
- 1 dessertlepel fijngehakte ingelegde citroen (of meer naar smaak)
- 1 kaneelstokje
- 1 dessertlepel Ras el Hanout (Marokkaans specerijenmengsel, Marokkaanse winkel)
- 1/2-1 dessertlepel gemberpoeder
- 1/2-1 dessertlepel kurkuma
- zout
- peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kiptajine uit essaouira
- Allergieen informatie