Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-kabeljauwschotel met romige mosterdsaus recept
Aardappel-kabeljauwschotel met romige mosterdsaus recept

Aardappel-kabeljauwschotel met romige mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in blokjes van ca. 2,5 cm en was die. Maak de venkelknol schoon en bewaar wat mooie "veertjes", snijd de venkelknol in vieren en snijd de parten overdwars in smalle reepjes.
Smelt de boter in een pan, voeg de aardappel, venkel en 1 kopje water toe, smoor de groenten afgedekt in ca. 12 minuten bijna gaar. Snijd intussen vis in stukjes van ca. 3 cm. Roer de erwtjes door het aardappelmengsel en leg de stukjes vis erop, smoor ze ca. 6 minuten mee.
Maak de witte basissaus en voeg de mosterd en de room toe. Roer de saus door het gerecht. Garneer met het gesnipperde venkelgroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-kabeljauwschotel met romige mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven