Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree recept
Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree recept

Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een ruime hoeveelheid water met wat zout in ca. 15 minuten gaar.
Giet de aardappels af en stamp ze fijn.
Meng Boursin cuisine erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe.
Snijd de courgette en tomaten in blokjes.
Snijd de ui door de helft en dan in vieren.
Bak de ui en de courgette in een koekenpan en doe op het laatst de tomaten erbij.
Breng de ratatouille goed op smaak met oregano, peper en zout.
Bestrooi de nijlbaars aan beide zijden met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in ruim olie mooi bruin en gaar.
Verdeel de puree over de borden, schep de ratatouille erop en leg de gebakken vis hierop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven