Allergie informatie: Gesmoorde venkel met zeewolffilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak aardappelpartjes (450 gram)
- 2 rode uien
- 3 venkelknollen
- 75 gram boter of margarine
- 2 schaaltjes zeewolffilet (à 225 gram)
- zout
- peper
- 2 eetlepels bloem
- 4 eetlepels koksroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gesmoorde venkel met zeewolffilet
- Allergieen informatie