Allergie informatie: Gevulde forel uit de grill
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine forellen of zalmforellen
- bosje oregano
- bosje tijm
- 4 gesnipperde sjalotten
- 2 biologische citroenen, in partjes
- peper en zout
- asperges, geschild en in reepjes
- voor de saus:
- 2 tenen knoflook, geperst
- 2 eierdooiers
- 100 gram amandelpoeder (fijn gemalen amandelen)
- 2 tomaten, gepeld, zonder zaad, in hele kleine blokjes gesneden
- 1 eetlepel mosterd
- 1 deciliter lekkere olijfolie
- limoensap
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde forel uit de grill
- Allergieen informatie