Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw gefrituurd in bierbeslag recept
Kabeljauw gefrituurd in bierbeslag recept

Kabeljauw gefrituurd in bierbeslag


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed een beslag van bloem, zout en eidooier en meng dan het bier en olie tot een glad beslag. Laat ca. 1/2 uur rusten in de koelkast. Verhit de frituur op 180 graden C. Doop de vis in het beslag en frituur dez in het mandje in ca. 5 min. goudbruin keer ze halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier. Schik ze op 4 voorverwarmde borden en garneer met citroenschijfjes en peterselie. Serveer met patat frites en tartaarsaus (Zie saus tartaar)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw gefrituurd in bierbeslag recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven