Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus recept
Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus recept

Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een pannetjes en fruit de sjalot en de knoflook 2 minuten. Voeg de grove mosterd en de dyonmosterd
toe en bak 1 minuut op laag vuur mee.
Schenk er de visfond en de kookroom bij en breng het mengsel aan de kook. Laat het mengsel inkoken tot een stevige dikke saus. Breng op smaak met zout en peper.
Leg de andijvie in een grote pan en schenk de witte wijn erbij. Smoor de andijvie met het deksel op de pan 8 minuten op matig vuur.
Verhit de roomboter in een koekenpan. Bestrooi de kabeljauwfilets met zout en peper en bak ze op de huid in ca. 2 minuten goudbruin. Serveer de kabeljauwfilets met de gesmoorde andijvie en de mosterdsaus en garneer met de takjes dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met andijvie en mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven