Allergie informatie: Kaleacha kari (Krab curry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 verse kokosnoot
- 6 deciliter kokend water
- 75 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 4 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 2 theelepels fenegriekzaad
- 2 theelepels zwarte of witte peperkorrels
- 2 theelepels chilipoeder
- 2 theelepels gemalen koriander
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel zout
- 5 deciliter yoghurt
- 3 deciliter melk
- 500 gram krabvlees (diepvries), ontdooid
- 2 eetlepels vers gehakte koriander ter garnering
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kaleacha kari (krab curry)
- Allergieen informatie