Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta recept
Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta recept

Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200C.
Breng een pan water aan de kook voor de pasta.
Schil de ui en snijd de ui halve ringen.
Snijd de vis in grote stukken.
Bestrooi de stukken vis met wat zout en smeer de stukken in met tomtatenpesto.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uienringen 5 minuten lichtbruin.
Pers de knoflook met de knoflookpers boven de pan uit.
Bak de knoflook ongeveer een minuut mee.
Voeg de tomaten toe aan de uien en knoflook.
Breek met een spatel de tomaten in stukjes.
Roer het goed door elkaar.
Doe de pasta in de pan zodra het water kookt.
Ga nog niet verder totdat de pasta in het water zit.
Doe de helft van deze saus in de ovenschaal.
Leg hier de stukken vis op en giet de rest van de saus in de schaal. Bak dit geheel ongeveer een kwartier gaar.
Haal de schaal uit de oven en strooi een beetje zout en peper er over heen.
Doe de pasta bij de vis met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven