Allergie informatie: Normandische Zalm kroketjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels, geschild en kleingesneden
- 1 fijngesnipperde ui/kleingesneden lenteui of 3 eetlepels bieslook
- 400 gram zalm uit blik, in kleine stukjes
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
- 2 eetlepels citroenrasp
- 60 milliliter citroensap
- 1 eetlepel azijn
- 3 losgeklopte eieren (1 voor de kroketten en 2 voor het paneren)
- versgemalen peper
- 35 gram bloem
- 1,5 kop paneermeel of broodkruim
- olie, om te frituren
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Normandische zalm kroketjes
- Allergieen informatie