Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapia in kokosmelk met sereh recept
Tilapia in kokosmelk met sereh recept

Tilapia in kokosmelk met sereh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de kokosmelk met de bouillon aan de kook. Kneus het citroengras, verwijder de harde delen en snijd de stengels in stukken. Boen de limoen schoon en rasp de schil eraf. Pers de limoen uit. Wrijf de suiker in een vijzel fijn. Voeg de limoenrasp, suiker, het citroengras en limoensap toe aan de kokosmelk en laat hem 10 minuten zachtjes trekken. Zeef de kokosmelk boven een andere pan en breng hem tegen de kook aan. Bestrooi de vis met zout en peper. Pocheer de filets 8 minuten in de kokosmelk. Schep ze met een schuimspaan op een bord en dek ze af met aluminiumfolie. Roer het zetmeel en 1 eetlepel water tot een glad papje en roer dit door het pocheervocht. Laat het 1 minuut goed doorkoken tot de saus is gebonden. Serveer de vis met de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tilapia in kokosmelk met sereh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven