Allergie informatie: Victoriabaars met Gember
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 stuks gedroogde Chinese champignons (shii-take)
- 600 gram visfilet
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels fijngesneden gemberwortel
- 3 stuks chilipeper, in reepjes
- 2 eetlepels olie
- 125 gram sojabonen, uit blik
- 4 stuks lenteui, in stukjes
- 1 eetlepel vissaus (nam pla)
- 1 theelepel suiker
- korianderblad
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Victoriabaars met gember
- Allergieen informatie