Allergie informatie: Vis Forel en schol met champagnesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram regenboogforelfilet
- 350 gram scholfilet
- 2 deciliter champagne
- 3 eetlepels vermout
- 4 deciliter visfond
- 20 gram koude boter, in blokjes
- 4 takjes bieslook
- zout
- peper
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 visbouillon tablet
- 3 eetlepels creme fraiche
- sate stokjes
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Witlofsalade met eiersalade Witlofsalade met eiersalade
 Met witlof en eiersalad uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Bijgerechten - bettyvandijk
 Tonijnfilet op mie met koriander Tonijnfilet op mie met koriander
 Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel en schol met champagnesaus
- Allergieen informatie




