Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispannetje met rijst recept
Vispannetje met rijst recept

Vispannetje met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Visfilet met koud water afspoelen, in stukken snijden en besprenkelen met citroensap. Rijst 10 minuten koken in 4 kopjes water met zout. Boter verhitten, bloem hierin lichtbruin laten worden, bouillon erbij gieten, tomatenpuree erdoor roeren en kruiden met zout en peper. Stukjes vis op de rijst leggen, overgieten met de saus en op laag vuur de vis en de rijst gaarkoken. Bestrooien met ontpitte en fijngesneden olijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vispannetje met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven