Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte kabeljauw in parmaham met pestoroomsaus recept
Zachte kabeljauw in parmaham met pestoroomsaus recept

Zachte kabeljauw in parmaham met pestoroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de kabeljauw in 12 stukjes.
Bestrooi ze met zout en peper.
Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze fijn.
Wentel de blokjes vis door de kruiden en wikkel ze elk in een plak parmaham.
Rijg de vispakketjes per 3 op een stokje en smeer ze in met olie.
Grill de spiesen 5 min in een grillpan of op de barbecue.
Mix de pesto met de room in een steelpannetje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zachte kabeljauw in parmaham met pestoroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zachte kabeljauw in parmaham met pestoroomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat is dit lekker, geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar!
    Jaccor gaf dit recept op 9 juni 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven