Allergie informatie: Zeebaars in bananenblad
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram zeebaars
- 2 teentjes knoflook
- 1 limoen
- 2 uien
- 2 wortels
- 2 tomaten
- 4 takjes koriander
- 250 milliliter cassavemeel
- 500 milliliter visbouillon
- 1 pak bananenbladeren
- olie
- 50 gram boter
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen peper
- extra nodig:
- naald en draad
Meer Recepten
- Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Zalm in bananenbladeren
Met zalm, bananenblad en paprika uit Nederland
10 porties - 50 minuten
BBQ - jaccor - Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)
Met red snapper, bananenblad en kemangi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Zeebaars met venkel in papillot
Met zeebaars, venkel en pernod uit Ijsland
4 porties - 23 uur
Vis en schaaldieren - tobkok - Gegrilde zeebaars met knoflook
Met zeebaars, knoflook en peterselie uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - Hieke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeebaars in bananenblad
- Allergieen informatie