Allergie informatie: Zeeduivel met kreeftenrisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zeeduivelfilet
- 1 broccoli
- 1 Chinese kool
- 12 plakjes mager ontbijtspek of bacon
- 500 milliliter visbouillon
- 1 stengel bleekselderij
- 1 worteltje
- 1 ui
- 30 gram roomboter
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel kerrie
- 75 gram crème fraîche
- 2 daon djeroek poeroet (blaadjes van de kaffir limoen)
- nampla (vissaus als zoutvervanger)
- 250 gram Comté kaas
- 350 gram kreeftenrisotto (zie recept)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeeduivel met kreeftenrisotto
- Allergieen informatie