Allergie informatie: Biefstuk met venkel en wortel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lendebiefstuk
- 2 venkelknollen in dikke plakken
- olijfolie
- 2 eetlepels boter
- 2 laurierblaadjes
- 2 uien, gesnipperd
- 2 eetlepels venkelzaad, gekneusd
- 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt
- 4 wortelen in dikke stukken
- sap van 1 citroen
- 375 milliliter witte wijn
- 250 milliliter kippenbouillon
- zout, peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Biefstuk met venkel en wortel
- Allergieen informatie