Allergie informatie: Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in een biersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kalfshaas (uit het middenstuk)
- 300 gram gepocheerde en ontvliesde kalfszwezerik
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 6 eetlepels bloem
- 200 gram boter
- voor de saus:
- 1 flesje bier
- 0,5 deciliter kersensap
- 1 deciliter kalfsfond
- 1 borrelglaasje creme de cassis
- 60 gram koude boter
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske