Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes in tomatensaus recept
Gehaktballetjes in tomatensaus recept

Gehaktballetjes in tomatensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook in een pan water met de bouillontablet. Draai van het gehakt kleine balletjes van ca. 2 cm. doorsnee. Kook deze in kleine porties in de bouillon tot ze allemaal drijven. Schep ze met behulp van een schuimspaan uit de pan en laat deze uitlekken in een vergiet terwijl je de volgende portie kookt. Smelt in een grote pan de margarine en braad de voorgekookte gehaktballetjes hierin lekker bruin waarna je ze weer uit de pan schept. Bak in die zelfde pan nu de blokjes ui en paprika. Voeg hierna de overige ingrediŽnten toe, zonodig nog iets aanlengen met wat water. Voeg de gehaktballetjes toe en laat dit geheel goed gaar worden onder geregeld roeren. Evntueel de saus nog binden met een maizena-papje.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood of broodjes. Lekker bij een warm/koud buffet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven