Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gehaktbrood met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook 4 eieren in 8 minuten hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken en pel de eieren.
Verwarm de oven voor tot 180 graden. Meng het gehakt met de ui,het laatste ei, de tomatenpuree, de helft van de bladselderij en zout en peper naar smaak.
Schep een laag van het gehaktmengsel in een ingevet cakeblik (25 centimeter) en strijk glad. Leg de eieren er in een rij bovenop, Schep de rest van het gehakt erbovenop en strijk weer glad.
Bak het gehaktbrood in de voorverwarmde oven in 52.5 minuten gaar en garneer met de resterende bladselderij.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappelen en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven