Allergie informatie: Geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram Sjanhai noedels
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels pindaolie
- 220 gram lamsfilet in dunne repen
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 rode pepers zonder zaadjes en fijngesneden
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 theelepels palmsuiker
- 2 eetlepels vissaus
- 2 eetlepels limoensap
- 10 gram verse munt gehakt
- limoenpartjes voor de garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels
- Allergieen informatie