Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kalfsrollade recept
Gevulde kalfsrollade recept

Gevulde kalfsrollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de pruimen in stukjes. Steek met een scherp mes een gat overlangs door de rollade. Schil de appel en snijd hem in stukjes. Schep in een kom de stukjes pruimen met stukjes appel, zout en kaneelpoeder door elkaar. Vul het gat in de rollade met het mengsel en druk het goed aan. Verhit de boter in een braadpan en bak de rollade rondom bruin. Schenk de wijn er bij en verwarm het geheel 5 minuten. Voeg dan de room erbij en smoor de rollade in 50 minuten zachtjes gaar. Keer de rollade regelmatig. Leg de rollade op een plank en laat hem afgedekt onder alu-folie 10 minuten rusten. Roer de bessengelei door het stoofvocht en kook het tot een gebonden saus. Breng de saus op smaak met zout. Snijd de rollade in plakken en leg ze dakpansgewijs op de borden. Schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kalfsrollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven