Allergie informatie: Gevulde rollade
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram lenderollade (niet opgebonden)
- 75 gram rundergehakt
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 25 gram boter
- 1 deciliter vleesfond
- 30 milliliter bokbier
- 30 milliliter room
- 50 gram kastanjechampignons
- 0,5 sneetje wit brood zonder korst
- 0,5 theelepel tijm
- 0,5 theelepel rozemarijn
- peper
- zout
- 0,25 losgeklopt ei
- 0,5 sjalotje
- 1 eetlepel vossenbessen of cranberry
- 1 theelepel maïzena
- bindtouw
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde rollade
- Allergieen informatie