Allergie informatie: Hachee met gemarineerde appeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 magere riblappen, in blokjes
- zout
- peper
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels boter
- 500 gram uien, in ringen
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1 flesje bier
- 2 blaadjes laurier
- 1 kruiidnagel
- 8 elstar appels, geschild en in vieren
- rasp en sap van 1 citroen
- 1 borrelglas calvados
- 1 eetlepel suiker
- verse muntblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee met gemarineerde appeltjes
- Allergieen informatie