Allergie informatie: Hongaarse varkenslapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkenslappen, in blokjes van 2,5 centimeter gesneden
- 1 zakje zuurkool (van 520 gram)
- zwarte peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 125 gram spekblokjes
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel paprikapoeder
- 4 deciliter bouillon (kip)
- 1 rode paprika
- 1 deciliter zure room
- zout
Meer Recepten
- Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Speklapjes met exotische tomatensaus
Met varkenslapjes, tomaten, honing uit Italie
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Ovenschotels - robancona - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hongaarse varkenslapjes
- Allergieen informatie