Allergie informatie: Karbonades uit de Provençe
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dikke ribkarbonades
- 1 eetlepel mosterd
- zout
- peper
- olijfolie (om te bakken)
- 2 uien
- 1-2 theelepels Provençaalse kruiden
- bloem
- scheutje witte wijnazijn
- 2 eetlepels gehakte peterselie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karbonades uit de provençe
- Allergieen informatie