Allergie informatie: Lamsfilet met rijst en abrikozen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lamsfilet
- 3 centimeter gemberwortel
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram gedroogde abrikozen
- 150 gram rijst
- 0,25 theelepel saffraan
- 1 theelepel paprikapoeder
- 100 gram gepelde amandelen
- 0,25 bosje koriander
- 2 kruidnagels
- 2 blaadjes verse salie
- 2 takjes tijm
- 1 theelepel komijn
- 1 varkensnet
- 100 gram boter
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsfilet met rijst en abrikozen
- Allergieen informatie