Allergie informatie: Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo dunne lamslende, in blokjes van 2 cm
- 1 eetlepel milde paprikapoeder
- 1 eetlepel hete paprikapoeder
- 1,25 deciliter olijfolie
- 750 gram bloemige aardappelen in grote blokjes
- 3-4 teentjes knoflook geperst
- een snufje zout
- 300 gram bladspinazie
- citroenpartjes voor erbij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
- Allergieen informatie