Allergie informatie: Piccata Milanese con salsa rossa
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- peper
- zout
- 1 ei
- 100 gram paneermeel
- 6 centiliter olijfolie
- 250 gram spaghetti
- voor de saus:
- 4 centiliter olijfolie
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 250 gram verse tomaten
- 250 gram tomatenpulp uit blik
- 1 rode paprika
- enkele druppels citroensap
- 1 Spaanse peper
- zout
- 1 dessertlepel oregano
- 1 dessertlepel basilicum
- 1 dessertlepel tijm
- 1 dessertlepel bonenkruid
- enkele druppels tabasco
- 1 hele citroen
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Piccata milanese con salsa rossa
- Allergieen informatie