Allergie informatie: Piccata Milanese con salsa verde
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- peper
- zout
- 1 losgeklopt ei
- paneermeel
- 6 cl olijfolie
- 200 gram spaghetti
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 1,5 eetlepel verse peterselie
- 1,5 eetlepel verse basilicum
- voor de saus:
- 6 cl olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel verse peterselie
- 2 eetlepels kappertjes
- 15 cl droge, witte wijn
- 20 cl kippenbouillon
- 1 theelepel limoensap
- zout
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Piccata milanese con salsa verde
- Allergieen informatie