Allergie informatie: Rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels rozijnen
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 3 lente-uitjes
- 400 gram rundergehakt
- 1 knoflookteentje
- 1 theelepel gemalen piment (allspice)
- 1 theelepel kaneel
- zout
- (versgemalen)peper
- 3 eetlepels olie
- 6 eetlepels gesnipperd korianderblad
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 theelepels witte wijnazijn
- 0,25 liter yoghurt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus
- Allergieen informatie