Allergie informatie: Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 theelepels peperkorrels
- 1 theelepel venkelzaad
- 1 eetlepel korianderzaad
- 10 fenegriekzaadjes
- 2 theelepel kerriepoeder
- 4 theelepels paprikapoeder
- 3 kruidnagels
- 5 chilipepers
- 2 grote uien
- 5 centimeter djahe
- 4 teentjes knoflook
- 3 rawits
- 1200 gram runderlappen
- 1 theelepel zout
- 4 tomaten
- 4 deciliter ongezoete kokosmelk
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)
- Allergieen informatie