Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet in bladerdeeg recept
Varkensfilet in bladerdeeg recept

Varkensfilet in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de varkensfilet met de provencaalse kruiden en zout en peper. Verhit de boter in een pan, bak het vlees hierin rondom goudbruin, haal uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat afkoelen. Laat de bladerdeeg plakken ontdooien, leg ze licht over elkaar en rol ze uit. Het kalfsgehakt met de citroenschil, de paprikapoeder, de gewassen en fijngesneden bieslook in een kom krachtig doorroeren. Op smaak brengen met peper en zout. Het gehakt op de grootte van de filet op het bladerdeeg strijken. De filet op het gehakt leggen. Het ei met wat water loskloppen, de deegranden ermee bestrijken en het geheel oprollen. Verwarm de oven voor op 180 graden C. De varkensfilet in bladerdeeg op een met water beneveld bakblik leggen en garen op 180 graden C. in 55 minuten De filet uit de oven halen in plakken snijden en opdienen met kerstomaten.

Serveersuggesties

Lekker met rucolasalade met een kruidendressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven