Allergie informatie: Varkensfilet in romige biersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 aardappels
- 100 gram boter
- 100 gram champignons
- 100 gram ardennerham
- 700 gram varkensfilet
- zout
- peper
- 1 flesje bruin trappistenbier
- 200 milliliter creme fraiche
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Varkensfilet met citroendragonsaus
Met varkensfilet, citroen en dragon uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Met varkensfilet, gedroogde tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet in romige biersaus
- Allergieen informatie