Allergie informatie: Varkensfiletreepjes met pepersaus en aardappeltaartjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bosje wortels (ca. 500 gram)
- 500 gram witte asperges
- 100-150 gram peultjes
- 800 gram aardappelen
- 3 eetlepels boter
- 450 milliliter slagroom
- 100 milliliter melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 50-75 gram parmezaan
- 1 ui
- 600-700 gram varkensfilet
- 4 eetlepels olie
- 1-2 theelepels grove peper
- 1 eetlepel bloem
- 0,5 groentebouillonblokje
- suiker
- 4-5 eetlepels sherry (medium)
- 1 eetlepel boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfiletreepjes met pepersaus en aardappeltaartjes
- Allergieen informatie