Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaas uit de Rhone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met zout en peper.
Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak hierin het vlees bruin en gaar in ca 15 minuten, afhankelijk van de grootte.
Snijd de sjalotjes en snipper deze. Laat ze twee minuten mee fruiten.
Neem het vlees uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Bus de koekepan met rode wijn en de bouillon.
Roer alle aanbaksels los en laat de saus op een hoog vuur inkoken.
Bind de saus door alroerend wat alles binder in te strooien.
Laat het vlees even rusten en snijd het dan in mooie schuine plakken.
Lekker bij een frisse salade met rijst of frieten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas uit de rhone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven