Allergie informatie: Wontons met varkensvlees en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- Wontondeeglapjes:
- 120 gram bloem
- 2 eetlepels geklopt ei
- maïzena voor 40-50 wontons
- Vulling:
- 175 gram varkensvlees of gehakt
- 175 gram fijngehakte garnalen
- 0,5 theelepel witte peper
- 1 theelepel sojasaus
- 1,5 theelepel rijstwijn of sherry
- 0,5 theelepel zout
- 1,5 theelepel maïzena vermengd met water
- 40-50 wontons
- 2 eetlepels bloem vermengd met water
- olie om te frituren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Wontons met varkensvlees en garnalen
- Allergieen informatie