Allergie informatie: Bebek Goreng Lada Hitam (gefrituurde eend in pepersausje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend
- 2 centimeter djahe wortel
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketjap
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 5 deciliter olie
- Zwarte pepersaus:
- 2 deciliter water
- 0,5 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 centimeter djahe wortel
- 1 theelepel peperkorrels
- 2 eetlepel ketjap
- 1 eetlepel oestersaus
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533