Allergie informatie: Eendenborst met bramen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eendenborstfilets
- zout
- versgemalen peper
- 1 sjalotje
- 1 blikje bramen (200 gram Jonker Fris)
- 0,5 deciliter medium dry sherry of witte port
- 0,5 pot wildfond (380 milliliter, AH)
- 1 theelepel tijm
- 40 gram koude roomboter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Eendenborst met bramen
- Allergieen informatie