Allergie informatie: Hazenrugbiefstuk met wildsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hazenrugfilets
- 70 gram margarine
- zout en peper
- keukentouw
- aluminiumfolie
- Voor de wildsaus:
- 3 plakjes ontbijtkoek
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 deciliter rode port
- 2 deciliter rode wijn
- scheutje jus
- 1 jeneverbes
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 0,5 theelepel gedroogde rozemarijn
- zout en peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrugbiefstuk met wildsaus
- Allergieen informatie