Allergie informatie: Hazenrugfilet in bladerdeeg met rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bladerdeeg
- 2 sneetjes wit brood
- 4 hazenrugfilets van ongeveer 300 gram
- 2 appel
- 2 sinaasappels
- 1500 gram rode kool
- 2 uien
- 20 gram gedroogde morieljes
- 25 gram walnoten
- 2 eieren
- 1 theelepel kaneel
- 200 gram veenbessenjam
- 8 eetlepels wijnazijn
- 1 theelepel djahe
- 0,5 bosje peterselie
- 2 blaadjes laurier
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 theelepel kardemompoeder
- 4 kruidnagels
- 2 peperbollen
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrugfilet in bladerdeeg met rode kool
- Allergieen informatie