Allergie informatie: Konijn met rozijnen en pijnboompitten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 100 gram rozijnen
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel suiker
- peper
- zout
- 4 eetlepels olie
- 2 eetlepels appel- of wijnazijn
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- 4 laurierblaadjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 deciliter wildfond
- 75 gram pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn met rozijnen en pijnboompitten
- Allergieen informatie